Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promisiunea valorii

Membru Bizoo de 16 ani.
3.20
3 stars: Normal
66 pareri
Produse (2233)

Fierastrau cu banda pentru metale 300 mm ARG 300 Plus E

0 stars: 0.00 din 0 pareri

33758 lei Lei
Brand
ARG300plusE
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Acum versiunea de baza a masinii include un variator de frecventa pentru reglarea fluenta a vitezei panzei ferastrau la acelasi pret!
Masina de debitat cu panza universala foarte robusta utilizata pentru debitari continue in hale de productie care au productie neintrerupta. Pe aceasta masina sunt utilizate panzele ferastrau cu sectiunea de 27x0,9 mm fabricate in multe variante permit utilizarea masinii pentru debitarea unei game largi de profile si bare pline, inclusiv din inox sau oteluri pentru scule. Ridicarea cadrului de debitare este manuala; avansul de debitare se realizeaza prin greutatea cadrului cu posibilitatea de reglare continua a vitezei de avans cu ajutorul unei supape amortizoare. La terminarea debitarii masina se opreste automat. Pentru a facilita ridicarea usoara a cadrului masina este echipata cu arcuri de tensionare reglabile, care permit setarea fortei optime necesare pentru ridicarea cadrului in functie de caracteristicile materialului care urmeaza sa fie debitat.
Sistemul menghinei asigura o reglare continua bilaterala a unghiului de taiere in intervalele de 60 spre dreapta si 45 spre stanga.
Eficienta maxima de debitare este mentinuta acum datorita posibilitatii de stabilire a vitezei optime de rulare a benzii ferastrau cu ajutorul unui variator de frecventa in intervalul cuprins intre 15 si 90 m/min, fapt ce contribuie in mod semnificativ la reducerea timpilor de debitare, marirea preciziei de debitare si a duratei de viata a panzei.
Suportul marit si sistemul masiv al cadrului rotativ cu suprafete mari de incarcare asigura o stabilitate exceptionala masinii chiar si atunci cand se debiteaza piese grele.
Cadrul foarte robust al masinii este compusa din piese turnate din fonta cenusie si asigura absorbtia vibratiilor.
Conceptul modern al cadrului permite debitarea dreapta si in unghi a unei game largi de materiale.
Masa se roteste impreuna cu cadrul de debitare si astfel panza nu va taia in suprafata de incarcare a menghinei.
Reglarea si blocare simpla a unghiului de taiere dorit pe scala de unghi cu stopuri fixe la 45, 60 si 90.
Menghina masiva cu strangere rapida asigura o usoara si fiabila prindere a materialului.
Rotile de antrenare si tensionare mari si ghidarea panzei din trei parti cu ajutorul placutelor de ghidare din metal dur asigura masinii inalta precizie de debitare si o durata de viata lunga.
Supradimensionarea rulmentilor rotii de rulare, sistemul rotii de tensionare si toate partile rotative asigura masinii o durata de viata lunga
Antrenarea profesionala care functioneaza fara zgomot si nu necesita intretinere este asigurata de un motor electric si un reductor cu melc.
Selectarea vitezei panzei continuu fara trepte intre 40-90 m/min
Masina este dotata cu un sistem de racire complet cu o pompa de inalta performanta si posibilitatea de reglare a debitului de pe ambele cuburi de ghidare a panzei. Rezervorul pentru lichidul de racire este amplasat in suportul masinii.
Control usor prin comenzi amplasate ergonomic (electrice si hidraulice) pe suportul masinii
Masina este echipata cu un opritor rabatabil cu o scala de 500 mm. Sistemul rabatabil impiedica intepenirea piesei de prelucrat in timpul debitarii.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura