Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promisiunea valorii

Membru Bizoo de 16 ani.
3.20
3 stars: Normal
66 pareri
Produse (2233)

Abkant electric segmentat HSSM-1270 / 1.2 MAAD

0 stars: 0.00 din 0 pareri

82964 lei Lei
Brand
HSSM-1270-1.2
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Aceasta este o masina moderna cu o structura compacta, usor de utilizat, functionala si fiabila in utilizare. Se foloseste pentru a indoi foile de tabla subtiri cu o grosime de pana la 1,2 mm pentru Rm pana la 400 MPa de-a lungul unei linii drepte la un unghi dat. Segmentele de lucru inlocuibile utilizate in grinda de presare si de indoire ofera posibilitati mari de utilizare a masinii de indoire nu numai in industria invelitorilor de acoperisuri, dar si in diferite ramuri ale industriei, unde sunt necesare repetabilitatea si eficienta ridicata a prelucrarii foilor de tabla. Reglarea variabila a vitezei grinzilor de lucru de la panoul de indoire si posibilitatea de a stabili unghiul de indoire al tablei plaseaza acest model de masina de indoire in grupul celor mai functionale masini de acest tip oferite pe piata noastra de catre producatorii nationali si straini. Solutia structurala a dispozitivului de actionare a grinzilor de presare si indoire este protejata de brevetul nr. 230852.
Principalele elemente de lucru ale masinii de indoit sunt grinzile: fixa, de presare si indoire.
Grinda de presare este o grinda mobila utilizata pentru fixarea tablei in pozitia dorita. Este echipata cu segmente inlocuibile care permit executarea unor prelucrari foarte complicate. Este ridicata si coborata cu ajutorul pedalelor de picior iar viteza de deplasare a grinzii este reglata cu ajutorul potentiometrului aflat pe panoul de comanda.
Grinda de indoire este de echipata cu segmente de lucru inlocuibile. Miscarea de rotatie a fasciculului de incovoiere este efectuata cu ajutorul butoanelor de pe panoul de comanda, iar viteza sa este reglata treptat cu ajutorul unui potentiometru independent aflat pe panoul de comanda.
Selectorul cu blocaj permite reglarea fara trepte a unghiului de indoire a tablei indoite in intervalul de la 0 la 155 de grade. Alegerea intervalului de miscare a grinzii de indoire (miscarea de la unghiul de indoire stabilit sau miscarea in intregul interval de lucru al grinzii de indoire) se realizeaza prin intermediul unui comutator amplasat pe panoul de comanda al masinii de indoit.
Elemente de comanda reglabile electric si mecanic prin pedale permit operatorului sa foloseasca ambele maini - miscarea grinzii de presare cu ajutorul pedalelor de picior permite operatorului sa fixeze cu ambele maini, cu precizie, tabla in spatiul de lucru al masinii de indoire.
Masina este echipata standard cu bare de protectie independente, cu gradare milimetrica pentru setarea pozitiei materialului prelucrat, care indeplineste, asemenea, functia de masa.
Instalatia electrica a masinii de indoire este adaptata pentru alimentarea de la curent alternativ trifazat 400 V / 50 Hz intr-un sistem cu 5 fire TN-S sau TN-C-S
Pentru siguranta utilizarii, toate elementele de comanda ale grinzii de lucru precum si cele instalate in panoul comanda al masinii de indoire sunt alimentate cu o tensiune de 24 V.
Masina de indoit este acoperita cu un strat dublu de vopsea de inalta calitate - procesul de vopsire este realizat intr-o vopsitorie profesionala, incalzita si ventilata.
Elementele masinii de indoit sunt realizate pe masini de precizie CNC.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura